• гр.Ловеч, ул.Княз Ал. I Батенберг №22
  • +359 889 314 337
  • office@motocarexpert.com

Вашата машина в правилните ръце

Ние ще се погрижим за вашата машина, за да работите с нея надеждно без препятствия

Ние сме с над 20г. опит в карите

Нашата фирма има над 20 годишен опит в областта на подемната техника. През годините се специализирахме в продажбата на резервни части, сервизните услуги и рециклирането на отделни възли по машините. За нас най-важното нещо е да използваме надежни резервни части, за да можем да предложим на нашите клиенти качествена цялосна услуга.

През годините успяхме да изградим множество дългогодишни партньорства с фирми, които и до днес работим заедно. Работим усилено, за да продължаваме да подобряваме нашите услуги и да печелим повече доволни клиенти. Нашата стратегия е насочена към това да предлагаме високо качество на услугите ни, като за целта подбираме много внимателно нашите партньори и доставчици.

Фирмата разполага с висококласифицирана мобилна сервизна група, която може да извърши пълен или частичен ремонт на място, без да е необходимо да се транспортира машината в нашата сервизна база. Екипът ни се старае да реаги бързо и да покрива ремонтите в централна северна България – райони Ловеч, Плевен, Троян, Севлиево и други.

Сервиз за мотокари
Ремонт на хидравликата на мотокар
Ремонт на дигател на мотокар

Заедно със сервизните услуги фирмата извършва:

  • Рециклиране на отделни възли по машината – мост управляем, мост двигателен, уредба повдигателна, двигатели, хдп – скоросни кутии и други. Като рециклиране включва освен подмяната на всички износващи части, пясъкоструене и боядисване, за да предоставим един напълно завършен рециклиран продукт.
  • Продажба на резервни части за мотокари, електрокари, газокари и всякаква подемна техника на всички марки машини – Balkancar, Heli, Still, Toyota, Linde, Nissan, и други. Фирмата се старае да поддържа богата складова наличност. За улеснение на нашите клиенти сме изработили уеб сайт www.motocarparts.com през които могат да се изпращам директно запитвания, да се правят поръчки и да се търсят резервни части

Защо да изберете нас?

Ние разполагаме със собствена сервизна база, в която работи екип от специалисти готов да отстрани всякакъв проблем възникнал в процеса на работа с индустриалните Ви подемно-транспортни машини за складова обработка на товари – електро- и мотокари и други

Ние  залагаме на високо качествени резервни части и сервизна дейност, по този начин предоставяме на клиентите си възможността да работят надежно с техните машини без притеснения.

Част от нашите сервизни услуги

Пълно обслужване на машината (масла, филтри, гресиране)
 

Ние предлагаме пълно обслужване на дизелови и бензин/газ мотокари. Това което включва обслужването е смяна на двигателно масло и филтри, хидравлично масло и филтри, масло на скоростна кутия и филтри, гресиране.

Ремонт на двигатели
 

Нашият сервизен екип освен, че може да отремонтира вашият двигател, може и да извърши демонтаж и монтаж на двигателя от мотокар, по този начин ние можем да предложим една комплексна услуга, с която ще получите гаранция при цялостния ремонт на двигателя на мотокара.

Диагностика на мотокари и електрокари
 

Извършваме пълна или частична диагностика на състоянието на Вашата машина. Частичната диагностика е насочена към конкретен възел или резервна част на мотокара, когато има конкретен проблем или има съмнения за неизправност.

Ремонт на ХДП - скоросни кутии
 

Можем да извършим демонтаж и монтаж заедно с ремонта на ХДП на машината. При извършването на ремонта задължително препоръчваме сервизно обслужване на хидродинамичния предавател, което включва смяна на масло и филтър.

Нуждаеш се от ремонт на твоя мотокар? Ние ще се погрижим...

Ние сме се специализирали в ремонтните услуги за мотокари и всяка подемна техника

Специализиран сервиз - обслужване, поgдръжка и ремонт на мотокари, газокари, електрокари и подемна техника
© Всички права запазени 2022 MOTOCAR Expert | Карта на сайта