• гр.Ловеч, ул.Княз Ал. I Батенберг №22
  • +359 889 314 337
  • office@motocarexpert.com

Ремонт на палетни колички

Описание

Палетните колички се използват за транспортиране на палета и тежки товари. Те са най-подходящи и предлагат удобство при използването им в складови помещения, работилници, площадки, магазини и цехове. Те помагат за товаро-разтоварните процеси като спестяват време и помагат за пренасяне на тежки товари. На базара се предлагат различни марки транспалетни колички с различна товароподемност. Палетните колички имат дълъг експлоатационен живот с минимални проблеми през годините на ползване. Въпреки, че са толкова надежни и те имат части, които се износват и е необходимо тяхната подмяна.

Предлагаме ремонт на всички модели транспалетни колички – палетни, ножични, иноксови, галваницирани, електрически с различна товароподемност от  1000кг до 5000кг.

Най-често подменящите се части по палетните колички са техните колела, като износването зависи от настилката по която се движат. Този вид ремонт можем да извършим в нашата сервизна база.

В случай на въпроси или желаете да ремонтираме Вашата палетна количка можете да се свържете с нас през контакт формата или да заявите сервиз през заявка за сервиз.

Специализиран сервиз - обслужване, поgдръжка и ремонт на мотокари, газокари, електрокари и подемна техника
© Всички права запазени 2022 MOTOCAR Expert | Карта на сайта