• гр.Ловеч, ул.Княз Ал. I Батенберг №22
  • +359 889 314 337
  • office@motocarexpert.com

Ремонт на повдигателна уредба

Ремонт на повдигателна уредба на мотокар

Описание

Повдигателната уредба е един от основниte и най-важни възли в мотокара. Нейната изправност е от изключително значение за сигурността на товара и безопасността на водача на машината. Пълния преглед на ролките, веригите и количката на повдигателната уредба ще предотврати произшествия при превоза на товара или при товаро-разтоварна дейност.

Ние извършваме ремонт и рециклиране на повдигателна уредба на всички марки мотокари, както на български машини Балканкар, така и на вносни мотокари с марките Linde, Toyota, Heli, TCM, OSAKA и други. Нашaта сервизна група може да демонтира и монтира повдигателната уредба на машината и да извърши необходимия ремонт – смяна на ролки, смяна на вериги и други.

Богата наличност на резервни части за повдигателни уредби ни дава възможност да реагираме бързо при извършването на ремонти и така клиента ще продължи да разчита на машината си.

В случай на въпроси или желаете да ремонтираме Вашата машина можете да се свържете с нас през контакт формата или да заявите сервиз през заявка за сервиз.

Специализиран сервиз - обслужване, поgдръжка и ремонт на мотокари, газокари, електрокари и подемна техника
© Всички права запазени 2022 MOTOCAR Expert | Карта на сайта