• гр.Ловеч, ул.Княз Ал. I Батенберг №22
  • +359 889 314 337
  • office@motocarexpert.com

Ремонт на мост управляем

ремонт мост управление

Описание

Дългогодишният опит в сервизните услуги на мотокарите ни е по показал, че един от най-често срещания ремонт в една машина е на мост управляем. Това е мястото (възела) в мотокара и електрокара, което получава най-голямо натоварване при експлоатацията на машината. За да се избегнат не желани спирания на машината за дълъг период от време поради сериозни дефекти на мост управляем ние препоръчваме редовно гресиране и периодичен преглед за състоянието на лагерите, главините, проверка за теч на масло от цилиндъра на моста и състоянието на гумите.

При всеки ремонт на място или на адрес правим преглед на основните възли по машината на клиента. При установяване на неизправност или предстоящ ремонт на мост управляем информираме клиента и даваме нашите препоръки.

Ние извършваме ремонти на мост управляем както на български мотокари на марката Балканкар, така и на вносни мотокари и електрокари – Heli, Still, Yale, Toyota, Linde, Nissan, TCM, Osaka и други. Преди извършването на ремонта правим дефектация на управляемия мост с оферта към клиента за стойността на ремонт. Сервизните услуги за мост управляем включват – демонтаж и монтаж на мост управляем, избиване и набиване на лагери и тампони, при проблеми с отворите на гредата можем да обработим и набием втулки по този начин ще спасим гредата и няма да се налага подмяната й с нова.

Едно от предимствата при нашата сервизна дейност е, че разполагаме с богата складова наличност на резервни части за мост управляем и можем да реагираме бързо при извършването на ремонта. В случай, че частта не е налична можем да реагираме в рамките на 24 часа както за Балканкар, така и за вносни машини като Linde, TCM, Heli, Still, Toyota, Yale и други.

В случай на въпроси или желаете да ремонтираме Вашата машина можете да се свържете с нас през контакт формата или да заявите сервиз през заявка за сервиз.

Специализиран сервиз - обслужване, поgдръжка и ремонт на мотокари, газокари, електрокари и подемна техника
© Всички права запазени 2022 MOTOCAR Expert | Карта на сайта