• гр.Ловеч, ул.Княз Ал. I Батенберг №22
  • +359 889 314 337
  • office@motocarexpert.com

Ремонт на хидравлична уредба

Ремонт на хидравликата на мотокар

Описание

Много хора подценяват хидравличните системи на подемната техника, но те са основна част за работата на Вашият мотокар, електрокар, транспалетна количка. Без изправна хидравлична уредба няма да можете да повдигнете нищо, което обезмисля Вашата подемна техника.

Основните елементи на хидравличната система са масло, резервоар, хидравлична помпа, разпределител, цилиндри, маркучи. При проблем с някой от елементите, се застрашава здравето на водача, както и стоката която се премества с подемната техника. Когато има теч на масло се влошава или става невъзможна работата на хидравличната система. Тя задвижва повдигателната уредба, което означава че при неизправност, може да изпусне налягането на маслото, товара да слезе надолу и да удари нещо или някого. Поради тази причина е нужен ежедневен преглед на компонентите на хидравличната система. Съответно отремонтиране на неизправност и обслужване.

В случай на въпроси или желаете ремонт на хидравлична уредба можете да се свържете с нас през контакт формата или да заявите сервиз през заявка за сервиз.

Специализиран сервиз - обслужване, поgдръжка и ремонт на мотокари, газокари, електрокари и подемна техника
© Всички права запазени 2022 MOTOCAR Expert | Карта на сайта