• гр.Ловеч, ул.Княз Ал. I Батенберг №22
  • +359 889 314 337
  • office@motocarexpert.com

Ремонт на ХДП - скоростни кутии

Ремонт на ХДП

Описание

Ще започнем с малко разяснение на съкращението  ХДП. Това е съкращение от Хидродинамичен предавател или още по-разбираемо скоростната кутия на мотокара. Едно от най-важните неща при ремонта на ХДП е то да бъде демонтирано и монтирано правилно заедно с трансформатора, защото неправилния монтаж може да доведе до сериозни проблеми за кратко време след като е ремонтирано.

Нашият специализиран екип може да извърши демонтаж и монтаж заедно с ремонта на ХДП на машината. При извършването на ремонта задължително препоръчваме сервизно обслужване на хидродинамичния предавател, което включва смяна на масло и филтър. При издаването на машината обръщаме внимание на нашите клиенти, че се долива само и единствено масло зададено от производителя и се следи нивото ежедневно.

Основните части, които сменяме задължително при ремонта на едно ХДП са – комплект лагери, комплект гарнитури, дискове, помпа, а след дефектация се констатират евентуални проблеми с турбинната група(колело помпено, колело турбинно, апарат направляващ и др.), разпределител, вал изходящ и други.

Дефектиралите резервни части по скоростната кутия, се сменят с нови такива от проверени доставчици и производители. При извършването на ремонт от нас, предимството е, че ние поддържаме на склад всички резервни части за български мотокари Балканкар и можем да доставим в рамките на 24 часа за вносни мотокари качествени части от проверени доставчици.

В случай на въпроси или желаете да ремонтираме Вашата машина можете да се свържете с нас през контакт формата или да заявите сервиз през заявка за сервиз.

Специализиран сервиз - обслужване, поgдръжка и ремонт на мотокари, газокари, електрокари и подемна техника
© Всички права запазени 2022 MOTOCAR Expert | Карта на сайта