• гр.Ловеч, ул.Княз Ал. I Батенберг №22
  • +359 889 314 337
  • office@motocarexpert.com

Диагностика на мотокари и електрокари

Диагностика на мотокари и електрокари

Описание

Диагностиката на Вашата машина е може би най-важното и добро нещо, което можете да направите за поддръжката й или установяването на проблемите й. Редовната диагностика и преглед ще помогнат да не допускате сериозни повреди, които да се проявят точно когато имате най-голяма нужда от машината. Това което препоръчват нашите механици е периодично(6 месеца/500 моточаса) да се прави обстойна проверка на всички възли и общото състояние на мотокара от опитни сервизни механици.

Нашата сервизна група може да извърши пълна или частична диагностика на състоянието на Вашата машина.

Частичната диагностика е насочена към конкретен възел или резервна част на мотокара, когато има конкретен проблем или има съмнения за неизправност.

При пълният преглед на машината се проверяват обстойно всички възли и части на мотокара. При нея се прави проверка за евентуални неизправности и грешки във всички налични възли. Извършва се тестване на охладителната система и хидравличната система. При този вид диагностика е необходимо наш специалист да изпробва машината, за да се диагностицира общото състояние на машината в реални условия.

Ако бъдат открити неизправности, нашият екип ще ви изготви оферта за тяхното отстраняване и препоръки за експлоатация на машината.

Ако правите преглед на мотокара си редовно, проблемите ще се установяват още в самото начало след възникването им, което ще доведе до по-малко разходи и по-малко повредени елементи в бъдеще. Освен това появила се неизправност дори може да се окаже застрашаваща сигурността на водача или товара.

Ако имате въпроси или желаете да направим пълна или частична диагностика на Вашата машина можете да се свържете с нас през контакт формата или да заявите сервиз през заявка за сервиз.

Специализиран сервиз - обслужване, поgдръжка и ремонт на мотокари, газокари, електрокари и подемна техника
© Всички права запазени 2022 MOTOCAR Expert | Карта на сайта